طباطبایی به مهر خبر داد: جزئیات ثبت نام کارشناسی ارشد/ زمان انتشاردفترچه وبرگزار ی کنکور

معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد سال 90 گفت: دفترچه راهنماي شرکت در آزمون تحصيلات تکميلي سال 91 از 11 آبان 90 بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد.

دکتر سيد جلال طباطبايي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ثبت نام براي آزمون کارشناسي ارشد از ساعت 9 صبح روز سه شنبه 17 آبان آغاز مي شود و تا ساعت 24 روز چهارشنبه 25 آبان ماه ادامه دارد و ثبت نام به صورت اينترنتي انجام مي شود.

وي خاطرنشان کرد: کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسي ارشد از روز 23 تا 26 بهمن به صورت اينترنتي توزيع شده و آزمون کارشناسي ارشد سال 91 در روزهاي 26 تا 28 بهمن‌ماه 90 برگزار مي شود.

طباطبايي يادآور شد: داوطلباني که علاقمند به شرکت در هفدهمين دوره المپياد علمي دانشجويان هستند نيز مي توانند در زمان ثبت نام در آزمون علاقمندي خود را اعلام کنند.

وي با اشاره به تعداد کد رشته هاي امتحاني کنکور کارشناسي ارشد سال 91 گفت: در اين دوره از آزمون 137 کد رشته امتحاني وجود دارد و 64 کد رشته نيز به صورت شناور در آزمون قرار دارند.

معاون سازمان سنجش اظهار داشت: گروه علوم انساني شامل 50 کد رشته است که از اين تعداد 14 کد رشته شناور هستند، گروه علوم پايه شامل 15 کد رشته است که از اين تعداد 9 کد رشته شناور هستند و گروه علوم فني - مهندسي شامل 29 کد رشته است که از اين تعداد 18 کد رشته شناور هستند.

وي اضافه کرد: گروه کشاورزي شامل 25 کد رشته است که از اين تعداد 9 کد رشته شناور هستند، گروه هنر شامل 12 کد رشته است که از اين تعداد 8 کد رشته شناور هستند و گروه دامپزشکي شامل 6 کد رشته است که از اين تعداد 6 کد رشته شناور هستند.

طباطبايي اظهار داشت: از سال جاري، آزمون رشته هاي گروه پزشکي متعلق به دانشگاه تربيت مدرس در آزمون کارشناسي ارشد سال 91 برگزار نمي شود و پذيرش رشته هاي گروه پزشکي دانشگاه تربيت مدرس از آزمون کارشناسي ارشد وزارت بهداشت انجام مي گيرد.