عضویت رسمی دانشگاه ایلام در سیویلیکا

دانشگاه ايلام از تاريخ پنجم تيرماه سال جاري به عضويت رسمي سايت سيويليکا درآمد. از طريق اين عضويت مقالات کنفرانسهاي تخصصي به صورت تمام متن در اختيار اساتيد و دانشجويان قرار مي‌گيرد. مجموعه سيويليکا شامل مقالات کنفرانس‌هاي کشور تحت دامنه www.civilica.com و مقالات کنفرانس‌هاي خارجي در آدرس www.confindex.ir موجود است. براي دريافت اصل مقاله پس از جستجوي کليدواژه موردنظر کافيست که آدرس ايميل خود و کد درج شده را بنويسيد و کليد "دريافت اصل مقاله" را فشار دهيد. بلافاصله لينک دريافت اصلي مقاله به آدرس ايميل شما ارسال مي شود.لينک ارسال شده به مدت يک هفته فعال بوده و مي توانيد از طريق آن نسبت به دريافت اصل مقاله به فرمت PDF اقدام نماييد.