دکتر سیاری : اندیشه های سیاسی امام خمینی(ره) مبانی واهداف ما را ترسیم ونقشه راه راتعیین می نماید.

دکتر سياري معاون فرهنگي واجتماعي دانشگاه در گفتگو با خبرنگارروابط عمومي با تسليت فرارسيدن ايام ارتحال ملکوتي حضرت امام خميني(ره) گفت:تاکنون 33سال از عمر انقلاب شکوهمند اسلامي ايران مي گذرد وانديشه هاي سياسي امام خميني(ره)،اين حکيم الهي ،همچنان مباني واهداف ما را ترسيم ونقشه راه راتعيين مي نمايد.

دکتر سياري از جمله دلايل استحکام بنيادهاي انقلاب اسلامي و تاثير گذاري آن در سطح منطقه وجهان را شخصيت منحصر به فرد وپويايي وگستردگي انديشه هاي ناب حضرت امام خميني(ره)دانست وگفت:انقلاب اسلامي ايران که زلزله اي در جهان معاصر ايجادنمودوکشورهاي اسلامي رابيدارکرده است وجهانيان را به شگفتي واداشته است ،توسط شخصيتي رهبري شد که شخصيتش درمکتب فقه وفقاهت شکل گرفته است .

حضرت امام خميني (ره)فقيهي فرزانه ،عارفي آگاه ،فيلسوفي شجاع ،مفسري بيناوسياستمداري دانا بودند که کلامي جذاب وفکري پويا داشت وذهن وزندگيش سراسر علم وعمل بود.

هر آنچه را برزبان مي گفتند واز مردم مي خواستندخود پيش وبيشتر از ديگران به آن عمل مي کردند .

اعتقاداتش چون صخره اي سخت وهمتش به بلنداي قله هاي مرتفع بود،چرا که شجره طيبه انديشه وعلم او از فرهنگ قراني سرچشمه مي گرفت. هر چه از امام بگوئيم کم گفتيم ،چرا که چهره واقعي وابعاد شخصيتي ايشان هرروزبيشتر شناخته مي شود .

معاون فرهنگي دانشگاه با تاکيدبر لزوم پايبندي بر آرمانها وپيامهاي امام راحل وانقلاب اسلامي گفت:اينک در آستانه بيست ودومين سالگرد رحلت آن عزيزسفرکرده(که صد قافله دل را نيز با خودبرد )هستيم که بهترين اقتدا به اين عالم بزرگ ،گوش جان سپردن به اولين ومهمترين پيام منادي انقلاب است وآن چيزي جز خدا محوري ورهايي بي قيد وشرط از سلطه شوم استکبار جهاني نيست که هم اکنون اين آواي جانبخش بردلهاي آزادانديشان ومجاهداني که دردآشناي غربت اسلام بودند نشست وباعث بروز انقلابهاي کنوني کشورهاي منطقه شامل تونس ،ليبي ،مصر بحرين ،يمن واردن گرديد.

دکترسياري افزود:اميد که باآمدنمنجي عالم بشريت ،انقلاب اسلامي ايران به انقلاب جهاني حضرت مهدي (عج)متصل شده وريشه استکبار جهاني براي هميشه خشکانده شود .

همچنان که خواسته باطني حضرت امام (ره) از خداوند سبحان بوده ومي فرمودند:

«اميدوارم که اين انقلاب يک انقلاب جهاني بشود ومقدمه براي ظهور حضرت بقيه الله (ارواحنافداه)شود»