اخذ مجوز رشته کارشناسی مهندسی شیمی_صنایع پتروشیمی

بنا به اعلام معاون آموزشی دانشگاه ایلام شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته مهندسی شیمی ـ صنایع پتروشیمی در این دانشگاه موافقت اصولی به عمل آورد.

دکتر عبدالعلی شجاعیان اظهار داشت: با توجه به وجود منابع گاز و نفت در سطح استان و شکل گیری صنایع گاز، پتروشیمی و نفت در سطح استان و به منظور همگامی دانشگاه با این تحولات در جهت تربیت نیروی ماهر مورد نیاز این صنایع با پیگیریهای مستمر ریاست محترم دانشگاه، شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته مهندسی شیمی، صنایع پتروشیمی در مقطع کارشناسی موافقت اصولی بعمل آورد.

معاون آموزشی دانشگاه ایلام افزود: در طول یکسال گذشته مجوز رشته های: الهیات گرایش فلسفه و حکمت اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد، مرتع و آبخیزداری در مقطع کارشناسی اخذ گردید، که سبب مجوز سه رشته تحصیلی برای دانشگاه در حال توسعه ایلام روندی رو به جلو می باشد.

دکتر شجاعیان تأکید کرد: اخذ مجوز دیگر رشته های تحصیلی مرتبط با صنایع نفت و گاز منوط به تأمین اعتبار از طریق وزارت نفت جهت راه اندازی دانشکده و تکمیل کادر هیأت علمی می باشد.

در حال حاضر دانشگاه ایلام دارای ۴۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد.