نگاهی اجمالی به عملکرد وفعالیتهای حوزه اداری ومالی دانشگاه ایلام در سال 1386

دكتر علي اصغر نصراله نژاد ،معاونت اداري ومالي دانشگاه ايلام گفت :در سال 1386 خوشبختانه وضعيت اعتبار تملك دارايي هاي سرمايه اي دانشگاه ايلام در سال 1386 بسيار خوب بوده است ،سه پروژه كتابخانه مركزي با اعتبار 000/000/000/12 ريال،سلف سرويس دانشجويان با اعتبار 000/000/800/10 ريال وآزمايشگاه مركزي با اعتبار 000/000/600/5 در سالجاري به مناقصه عمومي گذاشته شدند وبعد از مشخص شدن پيمانكاران هر پروژه ،با در اختيار گذاشتن زمين پيش پرداخت اوليه ،طرح ها شروع شدند ومقدمات طرح احداث خوابگاه دانشجويي نيز مراحل پاياني را طي مي كند ودر آينده نزديك به مناقصه عمومي گذاشته خواهد شد.

وي در گفت وگو با عيلام خبر افزود:اين پروژه ها بعداز سفر رياست محترم جمهوري به استان ايلام تعريف شدند ومبلغ 000/000/000/6 ريال اعتبار اوليه براي آنها در نظر گرفته شده بود كه به لطف خداوند نزديك به صددرصد تخصيص هايي با اعتبار سفر رياست جمهوري به دانشگاه هزينه شد.دكتر نصرالله نژاد اظهار داشت :تعدادي پروژه امسال داريم در ادامه توضيح داده خواهد شد.

پروژه تكميل فاز سه وچهار دانشكده فني ومهندسي كه بخشي از اعتبار آن از طريق دفتر حمايت از مناطق نفت خيز تامين شده وبخش ديگر نيز از محل اعتبار سفر رياست جمهوري كه تقريبا تمام اعتبارهاي تخصيص يافته هزينه شده است وانشاءا.. مسئولين ذيربط جهت تكميل وبهره برداري كامل آن اعتبار لازم را تخصيص دهند تا شاهد افتتاح ساختمان دانشكده فني ومهندسي باشيم. معاونت اداري مالي دانشگاه ايلام ادامه داد:پروژه مسجد دانشگاه در آينده نزديك به بهره برداري خواهد رسيدكه تا كنون بر 000/000/500/2ريال براي آن هزينه شده است.

وي گفت:براي تكميل مسجد در سال 1386مبلغ 000/000/000/1ريال اعتبار تخصيص يافته كه اميدواريم هرچه زودتر از طريق ذيحسابي وزارت متبوع دانشگاه واريز گردد تا به موقع به هزينه گذاشته شود. دكتر نصراله نژاد ادامه داد:پروژه سكوي تماشاچيان زمين ورزشي به علت كمبود بودجه در حال حاضر از فعاليت چنداني برخوردار نيست ولي خوشبختانه پيمانكارمحترم فعاليت خود را قطع نكرده است،البته براي اين پروژه حدود000/000/000/3ريال اعتبار در نظر گرفته شده كه متاسفانه اكنون به حساب دانشگاه واريز نشده است.

وي پروژه ديگر در حال اجرا را بازارچه دانشجويان ذكر كرد كه انشاءاله آن هم به زودي به بهره برداري خواهد رسيد واعتبار اين پروژه بالغ بر 000/000/00/1 ريال است كه به علت دور بودن دانشگاه از محيط شهري متاسفانه دانشجويان براي تهيه مايحتاج اوليه از قبيل خريد ميوه جات ،اتوشويي ،كفاشي، چاپ وتكثير و... بايد به داخل شهر مراجعه كنند كه با راه اندازي اين مركز بخشي از مشكلات دانشجويي حل خواهد شد. وي گفت :طرح هاي عمراني ديگر ازقبيل محوطه سازي ومحل احداث پاركينگ دانشگاه، ديوار كشي وگاوداري نيز در حال انجام هستند كه مجموع اعتبار آنها بالغ بر 000/000/000/4 ريال مي باشد وبرخي از اين پروژه ها به علت معارضين زمين،متاسفانه با كندي در حال انجام است واگر اين روند ادامه پيدا كند دانشگاه هم از نظر جذب اعتبارات عمراني در آينده با مشكل مواجه خواهد شد واين به صرف وصلاح استان وبازار كار نخواهد بود وهم از نظرتوسعه فيزيكي وفضاي آموزشي وپژوهشي دچار مشكل مي گردد.

وي تاكيد كرد:دراينجا بنده فرصت را مغتنم مي شمارم واز مسئولين محترم مي خواهم كه در اين زمينه كمك حال دانشگاه ايلام باشند. دكتر نصراله نژاد در پايان گفت:يك طرح خوابگاه دانشجويي با ظرفيت 250 نفر در حال احداث است كه به طريق مستقيم از طريق وزارت خانه به پيمانكاران واگذار شدودر سال 1386 به علت كمبود بودجه،پيمانكاران به طور كامل از فعاليت دست كشيد ولي در تابستان امسال با موافقت رياست محترم دانشگاه ايلام يك تفاهم نامه بين پيمانكار،دانشگاه ايلام ونماينده وزارت علوم منعقد شده است ودر زمينه دانشگاه كمكهايي به پيمانكاران جهت به بهره برداري رساندن طرح انجام داده كه قرار است تا آذر ماه خوابگاه مورد نظر به بهره برداري برسد.