مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز فرزند اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه

مراسم تجليل از فرزندان ممتاز کارکنان و اعضاي هيات علمي با حضور دکتر قرباني رئيس دانشگاه، حجة الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و معاون دانشجويي و فرهنگي برگزار شد. در ابتداي مراسم دکتر قرباني رئيس دانشگاه ضمن خير مقدم به دانش آموزان و خانواده هاي آنان بر تجليل با شکوه از اين عزيزان تاکيد کرد. در ادامه حجة الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري با قبولي طاعات و عبادات به بيان ويژگيهاي پارساترين، عابدترين، زاهدترين و قوي ترين از ديدگاه امام معصوم پرداخت و گفت: امام حسن عسکري (ع) مي فرمايد: پارساترين مردم کسي است که اگر بين دو امر درست و نادرست يک عمل برخورد کرد اقدامي انجام ندهد. عابدترين مردم کسي است که واجبات خود را انجام بدهد و زاهدترين مردم کسي است که مرتکب حرام نشود و در آخر قوي ترين مردم کسي است که گناهان را ترک کند. حجة الاسلام هاشمي در پايان مراسم بر شرکت در مراسم راهپيمايي روز قدس تاکيد کرد.