استادیار دانشگاه ایلام رتبه اول کشوری بخش مقاله سی‌امین اجلاس سراسری نماز را کسب کرد

دکتر «مجتبي محمدي انويق» استاديار دانشگاه ايلام رتبه اول کشوري بخش مقاله سي‌امين اجلاس سراسري نماز را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، سي‌امين اجلاس سراسري نماز با محوريت نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه، در چهار قالب مقالات علمي، پژوهش‌هاي کاربردي، پايان‌نامه کارشناسي ارشد و رساله دکتري در دانشگاه زنجان برگزار شد، که از 841 اثر ارسال شده به دبيرخانه، 514 عنوان مقاله، 284 عنوان پژوهش کاربردي، 14 عنوان پايان نامه کارشناسي ارشد و 29 عنوان رساله دکتري بود، که در پايان 21 اثر موفق به کسب عنوان‌هاي برتر شدند.