خانم دکتر فاطمه آزرم به عنوان رئیس هیأت ورزش‍‌‌های دانشگاهی استان ایلام انتخاب شد

خانم دکتر فاطمه آزرم مدير تربيت بدني دانشگاه ايلام به عنوان رئيس هيأت ورزش‌‍‌هاي دانشگاهي استان ايلام انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، مجمع انتخاباتي هيأت ورزش‌هاي دانشگاهي  استان ايلام با حضور  دکتر همت بسطامي نماينده فدراسيون  هيأت ورزش‌هاي دانشگاهي جمهوري اسلامي ايران، دکتر شکري معاون دانشجويي دانشگاه ايلام، دکتر مهديه معاون اداره کل ورزش و جوانان استان ايلام و ديگر اعضاء در محل خانه جوان اداره کل ورزش و جوانان برگزار گرديد، که بعد از اتمام رأي‌گيري خانم دکتر فاطمه آزرم مدير تربيت بدني دانشگاه ايلام با 13 رأي به عنوان رئيس هيأت ورزش‌هاي دانشگاهي استان ايلام انتخاب شد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام اين موفقيت ارزشمند را خدمت خانم دکتر آزرم، مجموعه معاونت دانشجويي و جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام تبريک عرض مي‌نمايد.