بیانیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در خصوص فوت یکی از دانشجویان دانشگاه

در پي درگذشت يکي از دانشجويان دانشگاه ايلام، روابط عمومي دانشگاه بيانيه‌اي به شرح ذيل صادر کرد:

«بسمه تعالي»

در خصوص فوت يکي از دانشجويان دانشگاه ايلام، توضيح ذيل را به اطلاع مردم شريف استان ايلام و همه دانشگاهيان عزيز مي‌رساند:

ديروز عصر (مورخ 1402/10/25) يکي از دانشجويان دختر که اخيراً از دريافت خبر فوت يکي از نزديکانش تحت تأثير عواطف انساني قرار گرفته و در کافه رستوراني بيرون دانشگاه، دچار اين حادثه شده بود، به وسيله دوستانش سريعاً به بيمارستان رازي انتقال داده مي‌شود و مجموعه مديران و کارشناسان حوزه معاونت دانشجويي با اطلاع يافتن از موضوع، سريعاً به بيمارستان مذکور مراجعه کرده و پيگير درمان اين دانشجو مي‌شوند. ضمناً به خانواده ايشان هم اطلاع داده مي‌شود. علاوه بر معاون دانشجويي، مدير و معاون امور دانشجويي، رييس و کارشناس مرکز مشاوره، رييس انتظامات و برخي ديگر از کارشناسان حوزه معاونت دانشجويي، مدير دفتر حقوقي دانشگاه و رييس حراست  نيز به بيمارستان مراجعه کرده و پي‌گير درمان ايشان شدند و در تمام اين مدت، رييس دانشگاه نيز در جريان امور بوده‌اند. متأسفانه عليرغم تلاش‌هاي چند ساعته صورت گرفته توسط تيم پزشکي ICU، نامبرده شب گذشته فوت نمود.

از ساعت 8 صبح سه‌شنبه مورخ 1402/10/26پس از ورود خانواده متوفي به ايلام، پي‌گيري کليه امور بيمارستاني و صدور مجوز دفن توسط مديران و کارشناسان دانشگاه انجام گرفت و پس از اتمام مراحل قانوني، با پي‌گيري مسئولان دانشگاه يک دستگاه آمبولانس جهت حمل متوفي تهيه و در اختيار خانواده وي براي انتقال پيکر فرزندشان به شهرستان محل تولد قرار گرفت. پيش از انتقال پيکر دانشجوي مزبور با حضور مديران دانشگاه، رييس دانشکده فني مهندسي، مدير گروه آموزشي مهندسي برق، اعضاي هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي، دانشجويان رشته مهندسي برق و برخي از همکلاسي‌هاي نامبرده، مراسم خداحافظي با پيکر وي انجام و پس از عرض تسليت به خانواده متوفي، به شهر خود انتقال داده شد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام