بازدید معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام از روند برگزاری امتحانان پایان ترم

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام به منظور بررسي کيفيت برگزاري امتحانات پايان ترم نيمسال اول سال تحصيلي 1403-1402 و ارزيابي مسائل موجود، از حوزه‌هاي‌ امتحاني دانشگاه بازديد بعمل آرود.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام در جريان اين بازديد بر رعايت قوانين و مقررات آموزشي توسط دانشجويان و عوامل برگزاري امتحانات تأکيد کرد و يادآور شد: برگزاري امتحانات همراه با اجراي دقيق قانون، رعايت نظم و انضباط و ايجاد فضاي مناسب براي آرامش دانشجويان؛ يک هدف ارزشمند است، که در اين راستا با برنامه‌ريزي انجام شده، تدابير ويژه‌اي براي برگزاري امتحانات پايان ترم انديشيده شد، که خوشبختانه اقدامات انجام شده باعث ارتقاء سطح کيفيت برگزاري امتحانات گرديد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه در اين بازديد با تعدادي از دانشجويان، استادان حاضر در جلسه و مراقبين آزمون، گفتگو کرد و از روند برگزاري امتحانات مطلع گرديد.

دکتر کوخايي زاده در پايان بازديد از جلسه امتحانات دانشجويان، براي آنها آرزوي موفقيت و بهروزي کرد.