برگزاری سخنرانی دکتر «مسعود بازگیر» در وبینار بین‌المللی پدیده گرد و خاک در دو کشور عراق و ایران و چالش‌های موجود

سخنراني دکتر «مسعود بازگير» دانشيار دانشگاه ايلام در وبينار بين‌المللي پديده گرد و خاک در دو کشور عراق و ايران و چالش‌هاي موجود با موضوع «پديده گرد و خاک، مشکلات و راهکارها براي کنترل آن» انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، اين وبينار بين‌المللي بين دانشگاه واسط عراق و دانشگاه ايلام و دانشگاه شاهد بر روي پلت فرم Google meet  برگزار شد.

در اين وبينار دو تن از اساتيد دانشکده جغرافيا دانشگاه واسط و دکتر مسعود بازگير از دانشگاه ايلام و دکتر داود نامدار خجسته از دانشگاه شاهد در مورد پديده گرد و خاک، مشکلات و راهکارها براي کنترل آن سخنراني کردند.