تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و اداره امور شعب بانک ملی ایلام منعقد شد

در راستاي گسترش تعامل و همکاري‌هاي متقابل و ارائه خدمات متنوع بانکي به همکاران دانشگاهي، در نشستي مشترک ميان دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني و آقاي ياسمي مدير امور شعب بانک ملي ايلام که بعدازظهر روز سه‌شنبه 26 دي ماه 1402 برگزار شد،  خوشبختانه عليرغم محدوديت مالي اعمال شده بر ارائه تسهيلات بانکي و سياست انقباضي بانک مرکزي، تفاهم نامه همکاري ميان طرفين منعقد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طبق اين تفاهم نامه، بانک ملي موظف به استمرار و پرداخت تسهيلات خرد قبلي به کارکنان در قالب کارت اعتباري (تا سقف 2 ميليارد ريال) به تعداد 10 نفر در هر ماه با دوره باز پرداخت 36 الي 60 ماهه شد.

بانک ملي موظف شد چنانچه کليه کارکنان دانشگاه ايلام نسبت به افتتاح حساب مهرباني اقدام نمايند، به ميزان 700 ميليون تومان در هر ماه بعنوان وام قرض‌الحسنه در قالب طرح مهرباني در اختيار کارکنان قرار دهد. اعطاي اين وام مذکور خارج از سقف فردي ساير تسهيلات خرد با کارمزد 4 درصد و امکان بازپرداخت حداکثر 36 ماهه مي‌باشد و به صورت غيرحضوري در سامانه بام فراهم مي‌گردد.

بانک ملي متعهد گرديد طي هر ماه مبلغ 20 ميليارد ريال طي هر ماه جهت پرداخت تسهيلات خريد و وديعه مسکن در اختيار اعضاي هيأت علمي قرار دهد.

همچنين بانک ملي متعهد به پرداخت وام قرض الحسنه تا سقف 3 ميليارد ريال با نرخ کارمزد 4% در اقساط 24 الي 60 ماهه در قالب طرح مهرباني و در چارچوب دستورالعمل‌هاي طرح مذکور بر اساس ميانگين مانده حساب‌هاي شخصي کارکنان شد.

در خصوص تسهيلات ازدواج و فرزندآوري اساتيد و کارکنان، بانک ملي متعهد شد پس از انجام امور سيستمي و قانوني و به محض قرار گرفتن در صف پرداخت بصورت ويژه و خارج از نوبت، تسهيلات مربوطه را پرداخت نمايد.

همچنين بانک ملي  متعهد شد در صورت شرايط احراز نسبت به پرداخت تسهيلات ساخت مسکن کارکنان دانشگاه در قالب طرح ملي مسکن بصورت ويژه و خارج از نوبت بر اساس دستورالعمل‌هاي مربوطه به ازاء هر واحد شخصي ساز خود مالکي (مبلغ 3500 ميليون ريال) و براي طرح‌‌هايي که زمين آن توسط دولت واگذار شده (مبلغ 5500 ميليون ريال) اقدام نمايد.