حق مسکن شش ماه دوم سال 1402 اساتید و کارکنان مشمول دانشگاه ایلام در اسفند ماه پرداخت می‌گردد

دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام از پرداخت حق مسکن شش ماه دوم سال 1402 اساتيد و کارکنان مشمول دانشگاه ايلام به مبلغ ماهيانه 12 ميليون ريال در اسفند ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر احمدي اعلام کردند با تلاش هاي صورت گرفته در جهت تأمين اعتبار، براي همه مشمولين مبلغ 12 ميليون ريال به ازاي هر ماه به صورت سر جمع در اسفند ماه به حساب همکاران واريز خواهد شد.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه ايلام اظهار اميدواري کردند که حق مسکن سر‌پرستان خانوار و فرزندان تحت تکفل در تعهد بدهي دانشگاه قرار خواهد گرفت و در صورت گشايش مالي و تامين اعتبار انشالله پرداخت خواهد شد.