دومین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه ایلام برگزار شد

دومين دوره انتخابات شوراي صنفي کارمندان دانشگاه ايلام روز چهارشنبه 25 بهمن ماه 1402 در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، پس از شمارش آراي مأخوذه به ترتيب شمارش آرا، دکتر «فرزاد محمدي»، خانم »تهمينه پشمي»، «محمد کسعلي»، «حسين جعفري» و «احمد صبوحي» به عنوان نفرات اصلي و خانم‌ «ليلي کهني» و خانم «سميه دادفر» به عنوان اعضاي علي‌البدل اين دوره از انتخابات شوراي صنفي کارمندان دانشگاه ايلام انتخاب شدند.

بنا به اين گزارش: دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي به همراه دکتر عليزاده مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، دکتر عباسي مشاور رئيس و مدير حراست و آقاي شاکيان مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه صبح امروز از روند انتخابات شوراي صنفي کارمندان بازديد بعمل آوردند.

اعضاي شوراي صنفي کارکنان دانشگاه با رأي کارمندان براي دوسال انتخاب مي‌شوند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام با تقدير و تشکر از زحمات اعضاي دور اول شوراي صنفي کارمندان، براي افراد منتخب جديد در انجام وظايف محوله، کسب رضايت‌مندي ياوران علمي شريف و پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد. همچنين از زحمات خالصانه مجموعه دست اندرکاران برگزاري اين انتخابات کمال سپاس و امتنان را داريم.