راه‌اندازی رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام

دکتر «کريم کوخايي زاده» معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام از موافقت وزارت علوم با راه‌اندازي رشته مهندسي مکانيک گرايش طراحي کاربردي در مقطع کارشناسي ارشد در دانشگاه ايلام خبر داد.

دکتر کوخايي زاده در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه ايلام، اظهار داشت: با توجه به داشتن ظرفيت عالي وجود اعضاي هيأت علمي و زيرساخت‌هاي آزمايشگاهي و کارگاهي مناسب و حسب پي‌گيري‌هاي انجام شده، شوراي گسترش و برنامه‌ريزي آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در تاريخ 4 بهمن ماه 1402 با راه‌اندازي قطعي رشته مهندسي مکانيک گرايش طراحي کاربردي در مقطع کارشناسي ارشد در دانشگاه ايلام موافقت بعمل آورد.

معاون آموزش دانشگاه ايلام، افزود: از مهر ماه سال آينده، در اين رشته تحصيلي دانشجو پذيرش مي‌شود.