پیام رییس دانشگاه ایلام به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

دکتر «طاهر علي‌محمدي» رييس دانشگاه ايلام با صدور پيامي ضمن تبريک و تسليت چهارمين سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سليماني، تأکيد کرد اين شهيد بزرگ به واسطه هنر و تدابيرش در شکست پروژه‌هاي آمريکا و صهيونيسم در خاورميانه و داشتن سجاياي اخلاقي منحصر به فرد قهرمان جاودان ملت ايران است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

امام خميني (ره): «شهادت هنر مردان خداست».

سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني اسطوره اخلاص و عمل، ساده‌زيستي، تواضع، شجاعت، فداکاري، استقامت و پرچمدار آزادي‌خواهي و حق‌طلبي بود، که با هنر و تدبير خود نقشه‌هاي شوم آمريکا و صهيونيسم را در منطقه خاورميانه با هدف تضعيف جبهه مقاومت و ايجاد ناامني در ايران اسلامي را با شکست مواجه کرد و از رهگذر اين کارنامه درخشان، قهرمان ملت ايران شد.

آمريکاي جنايتکار با ترور ناجوانمردانه حاج قاسم سليماني به خيال خام خود در پي تضعيف جبهه مقاومت و تقويت رژيم کودک کش اسرائيل بود، اما نقشه راهي که آن شهيد والامقام و همرزمانش ترسيم کرده‌اند امروز توسط دوستداران جبهه مقاومت ادامه دارد و رژيم غاصب صهيونيستي بيش از هر زمان ديگري در ضعف و انحطاط قرار دارد.

اينجانب سالروز شهادت افتخار آميز سپهبد حاج قاسم سليماني و همرزمانش را به محضر مردم شريف و شهيد پرور استان ايلام، جامعه دانشگاهي استان ايلام، اساتيد، کارکنان و دانشجويان فرهيخته و ارجمند دانشگاه ايلام تبريک و تسليت عرض نموده، علو درجات و حشر با سرور و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام را براي آن شهيد بزرگوار از درگاه ايزد منان خواستارم.

طاهر علي‌محمدي

رييس دانشگاه ايلام