برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه ایلام

به همت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام و معاونت فرهنگي و اجتماعي، مراسم عزاداري شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) صبح امروز در مسجد الغدير دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در اين مراسم که حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، اعضاي هيأت رئيسه و جمعي از اساتيد، کارکنان و دانشجويان حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمين پيمايي ضمن توضيح ابعاد مختلف زندگي صديقه طاهره (س)، ماجراي شهادت مظلومانه آن حضرت را تشريح کردند و يادآور شدند حضرت فاطمه (س) نمونه کامل يک انسان ولايتمدار است، که بهترين الگو براي نسل جوان مي‌باشند، که در معرض تهاجم رسانه‌اي دشمن هستند.

در ادامه حاضرين در مراسم به سينه‌زني پرداختند و در رثاي بانوي دو عالم اشک ريختند.