برگزاری نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه ایلام و مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان ایلام

در راستاي توسعه همکاري‌هاي دوجانبه، نشست هم‌انديشي دکتر «طاهر علي‌محمدي» رئيس دانشگاه ايلام و آقاي «حبيب درخشان نيا» مديرعامل بانک رفاه کارگران استان ايلام با حضور دکتر «محمد مهدي احمدي» معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه صبح روز شنبه 9 دي ماه 1402 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام  در اين نشست از توسعه همکاري و افزايش تعاملات با بانک راه کارگران استان ايلام ابراز خرسندي کرد و ابراز اميدواري نمود که برگزاري اين جلسه آغاز چشم انداز مطلوب‌تري را براي دو نهاد ايجاد کند.

در ادمه آقاي درخشان نيا مديرعامل بانک رفاه کارگران استان ايلام با تشريح اهميت جايگاه دانشگاه ايلام در توسعه استان ايلام و تربيت دانشجويان آينده ساز کشور، تأکيد اين بانک آمادگي دارد در خصوص اعطاي تسهيلات به اساتيد و کارکنان و مشارکت در پروژه‌هاي دانشگاه ايلام همکاري همه جانبه داشته باشد.

در ادامه حاضرين مسائل مورد نظر و رفع موانع همکاري بيشتر دانشگاه ايلام با بانک رفاه کارگران ايلام را بررسي نمودند و مقرر شد تفاهم نامه همکاري دوجانبه در آينده نزديک منعقد شود.