کلنگ احداث خوابگاه مـتأهلین دانشگاه ایلام به زمین زده شد

با حضور دکتر حسني معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري ايلام، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و آقاي اروانه مدير شعب بانک تجارت استان، کلنگ احداث خوابگاه مـتأهلين دانشگاه ايلام صبح روز چهارشنبه 16 اسفند ماه 1402 به زمين زده شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر حسني معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري ايلام در اين آيين  با اشاره به اهميت قانون حمايت از جواني جمعيت و اهتمام ويژه دولت مردمي سيزدهم در اين زمينه، گفت: اقدام مديريت دانشگاه ايلام در اولويت دادن به احداث خوابگاه متأهلين و پيشتازي در اين زمينه، شايسته تقدير است.

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري ايلام، افزود: اميدواريم با اهتمام مديريت دانشگاه ايلام اين خوابگاه بر اساس برنامه و در موعد مقرر افتتاح شود و باعث ايجاد شور و نشاط در دانشگاه گردد.

در اين آيين دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، گفت: اين خوابگاه با زيربناي 2142 متر مربع، داري 30 واحد 55 متر مربع است، که از محل‌هاي اعتبارت عمراني وزارت علوم، 10 درصد درآمد اختصاصي دانشگاه ايلام، 10 درصد طرح تملک دارايي‌ها و همچنين تسهيلات اعطايي مسکن ملي بانک تجارت استان احداث مي‌گردد.

دکتر علي‌محمدي، افزود:  احداث خوابگاه متأهلين دانشگاه ايلام در راستاي قانون حمايت از جواني جمعيت و پاسخ به مطالبات هميشگي و جدي دانشجويان در اين زمينه است.