دانشگاه ایلام در اجرای برنامه های ستاد ساماندهی ورزش و جوانان استان ایلام شایسته تقدیر شناخته شد

آقاي «شهاب شهبازي» مديرکل ورزش و جوانان استان ايلام و دبير ستاد ساماندهي امور جوانان استان با اهداي لوحي از خانم دکتر «فاطمه آزرم» رئيس اداره تربيت بدني دانشگاه ايلام و نماينده دانشگاه در کميته تخصصي ستاد ساماندهي امور جوانان استان، به جهت کسب عنوان «شايسته تقدير» توسط دانشگاه ايلام در در اجراي برنامه‌هاي ستاد ساماندهي ورزش و جوانان استان ايلام تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در دو سال گذشته به جهت اهتمام در امور دانشجويي و ورزشي، شاهد ارتقاء وضعيت ورزش دانشگاه بوده‌ايم و تيم‌هاي دانشجويي دانشگاه عنوان‌هاي مختلف ملي و منطقه‌اي را کسب کرده‌اند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن تبريک اين موفقيت ارزشمند به خانم دکتر آزرم و مجموعه معاونت دانشجويي، براي ايشان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.