بازدید رئیس دانشگاه ایلام از روند برگزاری جشنواره ورزشی درون دانشگاهی پاییزه سال 1402

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه به همراه دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر شکري معاون دانشجويي، دکتر عليزاده مشاور رئيس و مدير حوزه رياست،  خانم دکتر آزرم صبح امروز از روند جشنواره ورزشي درون دانشگاهي پاييزه سال 1402  بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي در جريان اين بازديد با ابراز رضايت از روند برگزاري اين جشنواره، از نزديک با مسئولان، مربيان و دانشجويان شرکت کننده به گفتگو پرداخت.

بنا به اين گزارش: جشنواره ورزشي درون دانشگاهي پاييزه سال 1402 در دو بخش پسران در 14 رشته ورزشي و دختران در 12 رشته ورزشي در حال برگزاري است.