دانشجویان رشته شیمی دانشگاه ایلام از پالایشگاه گاز ایلام بازدید کردند

به همت بنياد نخبگان استان ايلام، جمعي از دانشجويان رشته شيمي پايه دانشگاه ايلام به سرپرستي دکتر طاهره خزلي از واحدهاي فرآيندي شرکت پالايش گاز ايلام بازديد و از نزديک در جريان روند توليد قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومي، در ابتداي اين بازديد؛ با پخش کليپ معرفي پالايشگاه، دانشجويان با تمامي محصولات که شامل گوگرد، گاز اتان، گاز مايع خام، ميعانات گازي و LPG خام خوراک پتروشيمي آشنا شدند. در ادامه دانشجويان از بخش آزمايشگاه پالايشگاه گاز بازديد بعمل آمد و تمامي روش‌هاي آناليز و کنترل فرايند توليد و دستگاه‌هاي  آناليزي پيشرفته و ديگر تجهيزات تخصصي مربوط به بخش توسعه و تحقيق و کنترل کيفي با تمام جزئيات توسط اپراتورهاي متخصص توضيح داده شد.