قهرمانی تیم دختران دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات تیراندازی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

تيم دختران دانشجوي دانشگاه ايلام در مسابقات تيراندازي دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور در دو بخش انفرادي و تيمي عنوان قهرماني را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي، خانم‌ها مريم سعيدي، زهرا زرسينه و فاطمه نادريان در بخش «اسلحه تفنگ بادي» و خانم‌ها حديث قيطاسي، صفورا محمديان و سارا آرمان در بخش «اسلحه تپانچه» عنوان قهرماني را کسب کردند.

اين گزارش مي‌افزايد: تيم دختران دانشگاه ايلام در اين دوره از مسابقات با اقتدار تمام موفق به کسب شش سهميه المپيک دانشجويان سراسر کشور شد.

شايان ذکر است اين دوره از مسابقات به ميزباني دانشگاه ايلام در روزهاي پنج شنبه و جمعه 18 و 19 آبان برگزار شد.