تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام

دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري با اهداي لوحي از مساعي و تلاش‌هاي دکتر طاهر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و همکاران ايشان به جهت انتخاب دانشگاه ايلام به عنوان دانشگاه برتر کشور در جشنواره شهيد رجايي سال 1402 تقدير و تشکر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، وزير علوم، تحقيقات و فناوري ابراز اميدواري کرده است، در ادامه اين مسير نيز شاهد تلاش‌هاي ارزشمند رئيس دانشگاه ايلام و همکاران ايشان در راستاي تعالي آموزش عالي و رشد و شکوفايي کشور باشيم.

شايان ذکر است در جريان برگزاري هيجدهمين جشنواره شهيد رجايي که با حضور آيت الله رئيسي رئيس جمهور، دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري و مقامات عالي کشور در تاريخ 4 شهريور ماه 1402 برگزار گرديد، دانشگاه ايلام به عنوان دانشگاه برتر کشور انتخاب شد و مورد تقدير رئيس جمهور قرار گرفت.