برگزاری تریبون آزاد دانشجویی «مردم، اقتصاد، دولت» در دانشگاه ایلام

برگزاري تريبون آزاد دانشجويي «مردم، اقتصاد، دولت» در دانشگاه ايلام

به همت انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام، تريبون آزاد دانشجويي با موضوع: «مردم، اقتصاد، دولت»؛ صبح امروز در جنب ساختمان معاونت دانشجويي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان برگزاري اين کرسي، 13 نفر از دانشجويان دانشگاه در فضايي آرام و صميمي؛ به بيان نظرات، مسائل مورد نظر و انتقادات خود پيرامون موضوع «مردم، اقتصاد، دولت» پرداختند.

بنا به اين گزارش: دانشگاه ايلام يکي از دانشگاه‌هاي پيشتاز کشور در برگزاري کرسي‌هاي آزادانديشي در سال تحصيلي گذشته بوده است، که در فضايي آرام و صميمي؛ امکان برگزاري کرسي‌هاي آزادانديشي با حضور گسترده دانشجويان از سلايق مختلف سياسي و فکري را فراهم آورده است.

اين گزارش مي‌افزايد: براي سال تحصيلي جديد نيز برنامه‌ريزي جامعي صورت گرفته است و طبق برنامه کرسي‌هاي آزادانديشي با موضوعات مختلف سياسي، فرهنگي، اجتماعي و دانشگاهي در دانشگاه ايلام برگزار مي‌شود.