بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف از غرفه دانشگاه ایلام در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

بازديد معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف از غرفه دانشگاه ايلام در پانزدهمين جشنواره بين‌المللي حرکت

در جريان برگزاري پانزدهمين جشنواره بين‌المللي؛ که در دانشگاه مازندران برگزار شد، دکتر کلانتري  معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از غرفه دانشگاه ايلام بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان اين بازديد، آقاي صادق ملک حسيني دبير انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه ايلام توضيحاتي را در خصوص فعاليت‌هاي انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه ايلام  ارائه کرد و خواستار حمايت جدي تر وزارت عتف از مجموعه انجمن‌هاي علمي دانشجويي کشور شد.

گفتني است، در حال حاضر 35 انجمن علمي دانشجويي در دانشگاه ايلام فعال هستند و در سال تحصيلي 1402-1401 بيش از 200 برنامه علمي از جمله کارگاه‌هاي آموزشي و بازديدهاي علمي برگزار نموده‌اند.