انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام

در راستاي تحقق اهداف مندرج در قانون بخش تعاوني اقتصاد جمهوري اسلامي ايران و توسعه همکار‌هاي علمي، آموزشي، پژوهشي و فناوري، تفاهم‌نامه همکاري مابين دانشگاه ايلام و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان ايلام منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در جريان برگزاري نشست مديران و کارشناسان تعاون غرب کشور، که با حضور مهندس مسکني معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، دکتر بهرام نيا استاندار ايلام، آقاي دوست‌محمدي رئيس سازمان برنامه و بودجه ايلام صبح امروز در محل سالن آيت الله حيدري برگزار گرديد، اين تفاهم نامه به امضاي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و آقاي الياسي مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان ايلام رسيد.

موضوع اين تفاهم نامه، شامل: همکاري در برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي مهارتي و اشتغال محور براي تعاونگران، گسترش آموزش‌هاي مهارتي و کاربردي در حوزه‌هاي تخصصي با استفاده ظرفيت‌هاي دانشگاه، ترغيب و تشويق دانشجويان و دانش آموختگان به تشکيل تعاوني‌هاي دانشجويي، استفاده از ظرفيت‌هاي دانشگاه براي راه‌اندازي اتاق‌هاي فکر مشترک جهت ارائه ايده‌ها، تدوين و اجراي دوره ‌هاي آموزشي کوتاه مدت و بلند مدت موردنياز تعاونگران بر حسب نياز آموزشي  و راه‌اندازي مرز علم و تعاون در دانشگاه با هدف ترويج فرهنگ تعاوني در بين جامعه مي‌باشد.

مدت اجراي ابن تفاهم‌نامه به مدت پنج سال مي‌باشد، که با تفاهم طرفين، قابل تغيير، اصلاح  يا تمديد مي‌باشد و قراردهاي همکاري، که در چارچوب اين تفاه نامه امضا مي‌شود، تا خاتمه قرارداد معتبر است.