دکتر هادی حسینی استادیار دانشگاه ایلام برگزیده طرح ملی دکتر کاظمی آشتیانی شد

دکتر هادي حسيني استاديار گروه آموزشي دانشگاه ايلام بر اساس ارزيابي بنياد ملي نخبگان و بر حسب فعاليت‌هاي برجسته آموزشي، پژوهشي و نوآوري مشمول بهره‌مندي از تسهيلات «طرح دکتر کاظمي آشتياني» گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در راستاي آيين‌نامه شناسايي و پشتيباني از دانش آموختگان برتر دانشگاهي و شيوه‌نامه شناسايي و توسعه فعاليت‌هاي استادياران جوان (طرح مرحوم دکتر کاظمي آشتياني) و به منظور ارتقاء توانمندي‌ها و توسعه فعاليت استادياران جوان دانشگاه‌ها و مؤسسه‌هاي علمي براي حل مسائل کشور؛ برگزيدگان اين طرح از اعتبار پژوهشي، اعتبار تجهيزات، اعتبار حمايت از ايفاي مسئوليت‌هاي اجتماعي جمعاً به مبلغ يک ميليارد ريال (بلاعوض) و تسهيلات فرهنگي - رفاهي بنياد بهره‌مند مي‌شوند.

از ديگر مزايا و تسهيلات طرح دکتر کاظمي آشتياني مي توان به شرکت در دوره‌هاي مهارت‌افزايي و توانمندسازي؛ تخفيف استفاده از شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري؛ معرفي به نهادهاي دولتي و خصوصي به عنوان مشاور تخصصي و دستيار علمي؛ معرفي به نهادهاي دولتي و خصوصي براي حمايت مادي و معنوي از طرح هاي پيشنهادي پژوهشي، صنعتي و فناورانه؛ همکاري با فعاليت‌هاي بنياد و بنيادهاي استاني اشاره نمود.

شيوه‌نامه شناسايي و توسعه فعاليت‌هاي استادياران جوان (طرح دکتر کاظمي آشتياني): https://bmn.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C