انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی مابین دانشگاه ایلام و دانشگاه «فرارا» کشور ایتالیا

در راستاي گسترش همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي، تفاهم نامه همکاري مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه «فرارا» کشور ايتاليا منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر عليرضا تاب سرپرست معاونت پژوهش و فناوري با بيان اين خبر اظهار داشت: اين تفاهم‌نامه در راستاي همکاري‌هاي آموزشي، تحقيقاتي و فناوري در 12 ماده به امضا رسيد.

دکتر تاب انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي مشترک، برگزاري سمينارها و سخنراني‌هاي علمي، تبادل اعضاي هيأت علمي و دانشجو (در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري)، استفاده از امکانات تحقيقاتي دو طرف، تحقيقات مشترک، تدريس و تبادل نظر علمي، تبادل انتشارات و گزارش‌هاي علمي و دوره‌هاي فرصت مطالعاتي کوتاه مدت براي دانشجويان و نيز برگزاري دوره‌هاي تحصيلي مشترک از جمله مفاد اين تفاهم‌نامه همکاري عنوان کرد.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام بيان کرد: بر اساس اين تفاهم‌نامه، دانشگاه ايلام و دانشگاه "فرارا" در اجراي مفاد اين تفاهم‌نامه در زمينه‌هاي آموزشي، پژوهشي و فناوري اقدام همکاري مي‌کنند.