دیدار رئیس دانشگاه ایلام و معاون تعاون وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی

ديدار رئيس دانشگاه ايلام و معاون تعاون وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعي
در راستاي توسعه همکاري‌‌ها و ارتباط با جامعه، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و مهندس مسکني معاون تعاون وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعي با حضور دکتر احمدي سرپرست معاونت پشتيباني و منابع انساني و مديرکل آموزش و تحقيقات در دفتر معاون وزير به بحث و گفتگو در خصوص زمينه‌هاي همکاري و پتانسيل‌هاي استان ايلام و دانشگاه ايلام پرداختند.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با اشاره به بر‌نامه‌هاي در دست اقدام و متنوع دانشگاه ايلام براي آموزش کارآفريني، اشتغال آفريني و مهارت‌آموزي دانشجويان، گفت: دانشگاه ايلام خواستار افزايش همکاري‌ها و راه‌اندازي مرکز علم و تعاون در دانشگاه مي‌باشد، تا زمينه ازتباط مؤثر و کارآمد دانشگاهيان با بخش‌ تعاون فراهم گردد و اين بخش از ظرفيت قانون اساسي در اقتصاد استان نقش پر رنگ‌تري داشته باشد.

در اين نشست مهندس مسکني معاون تعاون وزير کار، تعاون و رفاه اجتماعي با موافقت با درخواست دکتر علي‌محمدي جهت راه‌اندازي مرکز علم و تعاون در دانشگاه ايلام، حمايت خود را از راه‌اندازي تعاوني‌هاي دانشجويي و حمايت از اجراي طرح‌هاي اشتغال‌زايي دانشگاه ايلام در قالب فعاليت تعاوني‌ها و اعطاي تسهيلات در جهت رونق اقتصادي استان ايلام و ترويج کارآفريني در ميان اقشار تحصيل کرده ابراز داشتند.

در پايان مقرر گرديد با معرفي نمايندگان دانشگاه ايلام و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعي، زمينه اجرايي شدن موارد مطروحه فراهم گردد.