تقدیر مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان از کارشناس دانشگاه ایلام

دکتر مجتبي شرانجاني مديرکل دفتر نظارت و ارزيابي سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اهداي لوحي از تلاش‌هاي خالصانه خانم زهرا قبادي کارشناس دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه ايلام به جهت دقت، نظم و پيگيري  مجدانه در فرايند تکميل کاربرگ ارزيابي و ارسال اطلاعات و مستندات موردنياز خدمات دانشجويي در سال تحصيلي 1400-1401 تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در فرايند ارزيابي خدمات دانشجويي سال تحصيلي 1400-1401 از کارشناسان برتر دانشگاه‌هاي تهران، دانشگاه خوارزمي تهران، دانشگاه صنعت نفت، دانشگاه اردکان، دانشگاه الزهرا و دانشگاه ايلام تقدير بعمل آمد.