اعطای کمک هزینه تحصیلی به رتبه‌های برتر کنکور سراسری 1402 در دانشگاه ایلام

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، گفت: دانشگاه ايلام به رتبه‌هاي برتر کنکور سراسري سال 1402 که اين دانشگاه را به عنوان محل تحصيل خود انتخاب کنند کمک هزينه تحصيلي پرداخت مي‌کند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر کوخايي زاده با بيان اين خبر، اظهار داشت: شرايط اعطاي کمک هزينه تحصيلي به رتبه‌هاي برتر کنکور سراسري 1402 در دانشگاه ايلام در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسري درج شده است، لذا داوطلباني که موفق به کسب رتبه اعلامي مطابق دستورالعمل شوند و دانشگاه ايلام را براي تحصيل انتخاب کنند، مي‌توانند از اين تسهيلات بهره‌مند گردند.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، افزود: به داوطلبين کنکور سراسري 1402 که داراي شرايط مورد نظر دانشگاه ايلام باشند، در هر ماه کمک هزينه تحصيلي  به مبلغ ده ميليون ريال به مدت 9 ماه پرداخت مي‌شود. حداًکثر مدت زمان پرداخت کمک هزينه تحصيلي در مقطع کارشناسي هفت نيمسال تحصيلي است.

دکتر کوخايي زاده اضافه کرد: همچنين اين دسته از دانشجويان در استفاده از کليه امکانات و تجهيزات کتابخانه‌اي، آزمايشگاهي و کارگاهي دانشگاه، واگذاري اينترنت با حجم و پهناي باند بيشتر اعزام به بازديدها و اردوهاي علمي و فرهنگي و اختصاص وام‌هاي تحصيلي دانشجويي مطابق مقررات صندوق رفاه دانشجويان دراولويت خواهند بود.

شيونامه اعطاي کمک هزينه تحصيلي به داوطلبين کنکور سراسري 1402 در دانشگاه ايلام:

جدول رتبه هاي کارشناسي  در آزمون سراسري 1402 جهت پرداخت کمک هزينه تحصيلي در دانشگاه ايلام: