برگزاری جلسه بررسی پیشنهادات تدوین طرح تحول نظام آموزشی دانشگاه ایلام

برگزاري جلسه بررسي پيشنهادات تدوين طرح تحول نظام آموزشي دانشگاه ايلام

در اين جلسه دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با ابراز رضايت از روند تدوين طرح تحول نظام آموزشي دانشگاه، ابراز اميدواري کرد در آينده نزديک اين طرح رونمايي شود.

در ادامه دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه توضيحاتي را در خصوص روند تدوين اين طرح ارائه کرد و خاطرنشان نمود مجموعه همکاران اينجانب به صورت شبانه‌روزي، با دقت و حوصله، بهره‌گيري از تجارب دانشگاه‌هاي ديگر و احصا نظرات اساتيد صاحب نظر دانشگاه، زحمات زيادي براي تدوين اين طرح متقبل شده‌اند، که بر خود لازم مي‌دانم از همه اين عزيزان کمال سپاس و امتنان را داشته باشم.

در ادامه حاضرين چالش‌هاي پيش روي طرح تحول را مورد بحث و بررسي دادند و نظرات خود را در مورد تدوين طرح ارائه نمودند.