کارگاه آموزشی آشنایی با آیین‌نامه جدید پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی برگزار شد

کارگاه آموزشي آشنايي با آيين‌نامه جديد پايه‌هاي استحقاقي اعضاي هيات علمي برگزار شد

به همت معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، کارگاه آموزشي آشنايي با آيين‌نامه جديد پايه‌هاي استحقاقي اعضاي هيأت علمي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در ابتداي اين کارگاه، دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام ضمن تشکر از زحمات اعضاي هيأت علمي در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه، توضيحاتي را در خصوص فرآيند تصويب اين آيين نامه در وزارت علوم و دانشگاه ايلام ارائه کرد و ابراز اميدواري نمود اين آيين‌نامه بتواند جوابگوي انتظارات اساتيد ارجمند باشد.

در ادامه دکتر عبدالحميد عزيزي مدير امور پژوهش و فناوري دانشگاه و مدرس کارگاه، محتواي آيين‌نامه را به صورت مبسوط توضيح داد و در پايان به سوالات متعدد حاضرين پاسخهاي لازم را ارائه کرد.