پذیرش 500 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 1403-1402

خانم دکتر افشار مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام از پذيرش 500 دانشجو دوره‌هاي تحصيلات تکميلي در سال تحصيلي 1403-1402 در دانشگاه ايلام خبر داد، که شامل: 450 دانشجوي دوره کارشناسي ارشد و 50 دانشجوي دوره دکتري مي‌باشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، خانم دکتر «طاهره افشار» با بيان اين خبر، اظهار داشت: از مجموع 450 نفر دانشجويي که در مقطع  کارشناسي ارشد ثبت نام کرده‌اند، به تفکيک دانشکده‌ها، 184 نفر در دانشکده علوم انساني، 33 نفر در دانشکده علوم پايه، 52 نفر در دانشکده کشاورزي، 65 نفر در دانشکده فني و مهندسي، 20 نفر در دانشکده الهيات و معارف اسلامي و 8 نفر در دانشکده پيرادامپزشکي پذيرش شدند.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: همچنين 88 دانشجو نيز از طريف استعدادهاي درخشان در مقطع کارشناسي ارشد پذيرش شدند.

عضو شوراي آموزشي دانشگاه ايلام در خصوص پذيرش دانشجويان دوره دکتري، گفت: در سال تحصيلي 1403-142، 50 دانشجو در مقطع دوره‌هاي دکتري دانشگاه ايلام پذيرش شدند، که الان تمامي اين دانشجويان به صورت حضوري در کلاس‌هاي درسي مشغول تحصيل مي‌باشند.

خانم دکتر افشار با بيان اينکه در سال تحصيلي جاري، در مقطع کارشناسي ارشد در پنج رشته تحصيلي و در مقطع دکتري در يک رشته تحصيلي براي اولين بار دانشجو پذيرش شد، اظهار داشت: در رشته گرايش‌هاي مطالعات منطقه‌اي گرايش مطالعات خاورميانه و شمال آفريقا، حسابداري، علوم و معارف قرآن گرايش تفسير اجتماعي، مهندسي برق گرايش الکترونيک قدرت و ماشين‌هاي الکتريکي در مقطع کارشناسي ارشد و در رشته مهندسي شيمي  در مقطع دکتري، براي اولين بار شاهد پذيرش دانشجو بوديم.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه با بيان اينکه بيش از نيمي از ثبت نام شدگان دوره‌هاي تحصيلات تکميلي را خانم‌ها تشکيل داده‌اند، گفت: در برخي از گرايش – رشته‌هاي تحصيلي استقبال دانشجويان بيش از ساير رشته‌ها بوده است، که در اين زمينه مي‌طلبد دانشگاه نسبت به شناسايي و راه‌اندازي رشته‌هاي جديد کاربردي و پر طرفدار اقدام کند، تا انشالله در آينده شاهد رشد هر چه بيشتر دانشجويان در مقاطع تحصيلات تکميلي باشيم.