ثبت نام از 1301 دانشجوی ورودی جدید در دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 1403-1402

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، از ثبت نام 1301 دانشجو نو ورود در دانشگاه ايلام در سال تحصيلي 1403-1402 در مقاطع مختلف تحصيلي کارداني، کارشناسي ناپيوسته، کارشناسي پيوسته، کارشناسي ارشد و دکتري خبر داد، که شامل 527 دانشجوي پسر و 774 دانشجوي دختر مي‌باشند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر «کريم کوخايي زاده» در خصوص پذيرش دانشجويان ورودي جديد دانشگاه ايلام در سال تحصيلي 1403-1402، اظهار داشت: در سال تحصيلي جديد مجموعاً 801 دانشجو در مقاطع کارداني و کارشناسي پيوسته در 36 رشته تحصيلي ثبت نام شدند، که از اين تعداد 787 نفر در مقطع کارشناسي و 14 نفر در مقطع کارداني هستند.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، افزود: از اين تعداد، 277 دانشجوي پسر و  524 دانشجوي دختر مي‌باشند.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه ايلام، در خصوص آمار دانشجويان به تفکيک دانشکده‌ها، بيان داشت: از مجموع 801 دانشجوي ثبت نام شده در مقطع کارداني و کارشناسي پيوسته، 206 نفر در دانشکده فني و مهندسي، 92 نفر در دانشکده کشاورزي، 101 نفر در دانشکده علوم پايه، 219 نفر در دانشکده علوم انساني، 88 نفر در دانشکده الهيات و معارف اسلامي و 95 نفر در دانشکده پيرادامپزشکي ثبت نام  شده‌اند.

دکتر کوخايي زاده با بيان اينکه 500 دانشجو در دوره‌هاي تحصيلات تکميلي از سوي سازمان سنجش به دانشگاه معرفي شدند، گفت: از اين تعداد 450 نفر در مقطع کارشناسي ارشد و 50 نفر در مقطع دکتري هستند.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، افزود: از مجموع 450 نفر دانشجويي که در مقطع  کارشناسي ارشد ثبت نام کرده‌اند، به تفکيک دانشکده‌ها، 184 نفر در دانشکده علوم انساني، 33 نفر دانشکده علوم پايه، 52 نفر در دانشکده کشاورزي،  65 نفر در دانشکده فني و مهندسي، 20 نفر در دانشکده الهيات و معارف اسلامي و 8 نفر در دانشکده پيرادامپزشکي ثبت نام شدند.

دکتر کوخايي زاده، اضافه کرد: همچنين 88 دانشجو نيز از طريق استعدادهاي درخشان در مقطع کارشناسي ارشد پذيرش شدند.

عضو شوراي آموزشي دانشگاه ايلام در خصوص پذيرش دانشجويان دوره دکتري، گفت: تمامي اين دانشجويان به صورت حضوري در کلاس‌هاي درسي مشغول تحصيل مي‌باشند.