پیام تبریک رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت سالروز آزادسازی مهران

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با صدور پيامي، سالروز حماسه آزادسازي مهران در جريان عمليات کربلاي يک را تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

در جنگ تحميلي دولت بعثي عراق عليه جمهوري اسلامي ايران، هدف آن بود، که نداي استقلال خواهي، آزادي‌خواهي و حق‌طلبي ملت ايران خاموش شود؛ اما رزمندگان اسلام با شهامت، ايثار، فداکاري، استقامت و اخلاص و با تکيه بر قدرت بي‌انتهاي پروردگار متعال با نثار خون خود، حماسه‌اي ماندگاري همچون عمليات کربلاي يک و آزادسازي مهران را رقم زدند و علاوه بر شکست اهداف شوم دشمنان، دل‌ امام امت و  ملت شريف ايران را شاد کردند.

نکوداشت حماسه 10 تير  و آزادسازي مهران، پاسداشت حماسه غيورمرداني است، که در  لبيک به نداي امام امت و فرماندهي معظم کل قوا، حماسه آزادسازي مهران را خلق کردند.

اينجانب با گراميداشت ياد و خاطره شهداي دوران دفاع مقدس و بويژه شهداي عمليات جاويد کربلاي يک، سالروز حماسه آزادسازي مهران قهرمان را خدمت مردم غيور و شهيدپرور استان ايلام، خانواده‌هاي معظم شهدا و ايثارگران، جامعه فرهيخته دانشگاهي استان و اساتيد، کارکنان و دانشجويان ارجمند دانشگاه ايلام تبريک و تهنيت عرض مي‌نمايم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام