بازدید معاون پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از پروژه‌های دانشجویی دانشگاه ایلام

بازديد معاون پشتيباني و مديريت منابع سازمان امور دانشجويان وزارت علوم از پروژه‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام

دکتر عباس قرباني معاون پشتيباني و مديريت منابع سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري صبح امروز از پرديس خوابگاهي دختران، سالن بدنسازي نشاط، پروژه کف پوش روباز پرديس دختران،  سالن ورزشي شهداي دانشگاه ايلام بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر قرباني در جريان اين بازديد ضمن قدرداني از تلاش‌هاي مديريت دانشگاه ايلام در ارتقاي سطح خدمات رفاهي به دانشجوي و بازسازي و نوسازي خوابگاه‌هاي دانشجويي، تأکيد کرد براي حل مشکلات دانشگاه ايلام تلاش لازم را بعمل خواهد آورد.