بخشی از آزمون سراسری 1402 فردا صبح در دانشگاه ایلام برگزار می‌گردد

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام گفت: بخشي از آزمون سراسري تير ماه 1402 با حضور 4345 داوطلب، شامل: 2663 داوطلب خانم و 1682 داوطلب مرد؛ در روز‌هاي چهارشنبه و پنجشنبه 14 و 15 تير ماه در دانشگاه ايلام برگزار مي‌گردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کوخايي زاده با بيان اين خبر، افزود: آزمون گروه‌هاي آزمايشي علوم انساني وعلوم رياضي و فني صبح چهارشنبه و گروه آزمايشي هنر عصر چهارشنبه 14 تير، گروه آزمايشي علوم تجربي صبح پنج‌شنبه و گروه آزمايشي زبان عصر پنج‌شنبه  15 برگزار مي‌شود.
معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه يادآور شد: داوطلبان براي شرکت در آزمون حتماً مداد نرم مشکي براي پاسخگويي، پاک کن، کارت ورود به جلسه آزمون و کارت ملي يا شناسنامه عکس دار همراه داشته باشند و از آوردن وسايل اضافي مانند کيف، گوشي موبايل و هرگونه وسايل ارتباط الکترونيکي خودداري کنند.