کلنگ‌زنی پروژه مخرن یک هزار متر مکعبی آب شرب دانشگاه ایلام

آئين کلنگ‌زني پروژه مخرن يک هزار متر مکعبي آب شرب دانشگاه ايلام با حضور دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه، مهندس باقي معاون امور آب شرکت آب و فاضلاب استان ايلام و مهندس طهماسبي پور مدير نظام فني و اجرايي سازمان برنامه و بودجه استان صبح امروز برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام با تشکر از معاونت عمراني استانداري، سازمان برنامه و بودجه و شرکت آب و فاضلاب استان ايلام به جهت مساعدت جهت تأمين اعتبار و اجراي اين پروژه، اظهار داشت: نظر به اينکه سيستم آب‌رساني و مخازن آب دانشگاه ايلام با قدمت حدود 40 ساله؛ فرسوده هستند، با رايزني‌هاي صورت گرفته و حمايت سازمان برنامه و بودجه، اصلاح و بهبود سيستم آب‌رساني دانشگاه در دستور کار قرار گرفت و در گام اول ساخت مخزن 1000 متر مکعبي احداث مي‌گردد و مورد بهره‌برداي قرار خواهد گرفت.

معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه، افزود: اين پروژه در شوراي برنامه‌ريزي و توسعه استان در سال گذشته با مبلغ 4 ميليارد و 700 ميليون تومان به تصويب رسيد.

در ادامه مهندس باقي معاون توسعه و بهره‌برداري آبفاي استان با بيان اينکه اعتبار اين پروژه از محل اعتبارات بازسازي و اصلاح شبکه توزيع آب آشاميدني شهري تخصيص پيدا مي‌کند، ادامه داد: اين پروژه توسط مجموعه آبفا استان اجرا خواهد شد.

مهندس باقي، افزود: اين پروژه در راستاي اجراي تفاهم‌ نامه‌هاي همکاري چندجانبه في مابين دانشگاه ايلام و دستگاه‌هاي اجراي استان، در پيشبرد پروژه‌هاي عمراني دولت در شهر ايلام اجرا مي‌شود.

معاون توسعه و بهره‌برداري آبفاي استان با بيان اينکه پروژه مخزن آب 1000 مترمکعبي، شامل احداث يک باب مخزن بتني به حجم يکهزار مترمکعب و همچنين اجراي عمليات پاينپگ مخزن، احداث  حوضچه شير آلات خروجي و خريد و نصب شيرآلات  است، گفت: تأمين آب مجموعه پرديس دانشگاه ايلام و ارائه خدمات پايدار از اهداف نهايي اين پروژه است.

سپس مهندس طهماسبي پور مدير نظام فني و اجرايي سازمان برنامه و بودجه استان با بيان اينکه دانشگاه ايلام در توسعه استان ايلام نقش ويژه‌اي دارد، به نقش ويژه دانشگاهيان در  توليد علم و فناوري اشاره کرد و تأمين زيرساخت و فراهم نمودن تأسيسات زيربنايي را از اولويت‌هاي استان ذکر کردند.