سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)

عنوان: تئوري حسابداري
مولفان: آبدون هندريکسن، مايکل اف. ون بردا
ترجمه: دکتر بهروز بادپا  عضو هئيت علمي دانشگاه ايلام

کتاب تئوري حسابداري نوشته آبدون هندريکسن و مايکل اف. ون بردا با ترجمه دکتر بهروز بادپا عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام، در 12 فصل و  239 صفحه منتشر شده‌است.

تئوري حسابداري از مهم‌ترين دروس تحصيلات تکميلي رشته حسابداري به شمار مي‌رود. دانشجوياني که در مقطع کارشناسي ارشد و دکتري حسابداري در دنيا مشغول به تحصيل هستند و همچنين کساني که قصد ادامه تحصيل در رشته حسابداري را دارند نيازمند استفاده از منابع معتبر درباره تئوري‌هاي حسابداري هستند.  کتاب تئوري حسابداري استاد هندريکسن با همکاري استاد ون‌بردا (چاپ پنجم) که در سال 1992 تاليف شده، سه دهه است که جز منابع اصلي و غني حسابداري در دنيا به شمار مي‌رود و مورد استفاده استادان دانشجويان و پژوهشگران عرصه حسابداري  قرار گرفته است. پس از چندين سال تلاش تلاش و تجربه، مطالب کتاب حاضر بر اساس اين منبع وترجمه و تلخيص شده و  به منظور تکميل مباحث کتاب اصلي مطالبي از منابع ديگر مورد استفاده قرار گرفته است که با دقت بالا و رعايت اصل امانتداري در متن به منابع مورد استفاده اشاره شده است. در پايان کتاب نيز اين منابع به طور کامل معرفي شده‌اند.

با توجه به هدف کتاب يعني کمک به فراگيري دانش مورد نياز دانشجويان بخش پيشينه حسابداري و نيز بخش‌هاي پاياني مبحث حسابداري تورمي که توسط اساتيد مجرب در ايران ترجمه شده‌اند، ضمن مطابقت با منبع اصلي، رفع ايرادهاي جزيي و افزودن مطالب ضروري، سعي شده است از بيشتر مطالب مربوطه در اين دو منبع با رعايت اصل امانت‌داري استفاده شود.

عناوين فصول کتاب عبارتند از:

1-مقدمه اي بر حسابداري: روش شناسي

2-چهارهزار سال حسابداري

3-سده حسابداري رسمي

4-در جست و جوي اصول حسابداري

5-چارچوب نظري

6-محيط اقتصادي حسابداري

7-تصميم گيري

8-تدوين سياست هاي حسابداري

9-وجوه نقد: سرمايه و سود

10-گزارش هاي مالي: مفاهيم سود

11-درآمد: هزينه، سود غير عملياتي و زيان غير عمليات

12-گزارش کردن اثرهاي ناشي از تغيير در قيمت

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام