اساتید دانشگاه‌های ایلام دارای ظرفیت بالایی برای معرفی اهداف گام دوم انقلاب اسلامی هستند

مسئول دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام، گفت: با ارتقاء سواد رسانه‌اي اساتيد استان ايلام، بايد از ظرفيت بالاي آنان براي معرفي اهداف گام دوم انقلاب اسلامي استفاده کرد، که اين مهم از اهداف اصلي راه‌اندازي شبکه رسانه‌اي اساتيد و نخبگان استان ايلام در دفتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان مي‌باشد.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر سيد محمد رضا حسيني نيا مسئول دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام در آئين افتتاحيه‌ شبکه رسانه‌اي اساتيد و نخبگان استان، که صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب، اظهار کرد: قريب 600 عضو هيأت علمي در دانشگاه‌هاي استان مشغول فعاليت هستند، که همگي داراي ظرفيت فوق‌العاده‌اي مي‌باشند، لذا بايد اين ظرفيت را در اختيار معرفي دستاوردها و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي قرار دهند؛ چرا که همگي ما به اين نظام مقدس مديون هستيم.

دکتر حسيني نيا با تأکيد بر اينکه در زمينه فعاليت در جهاد تبيين بايد توجه کرد که هم عيني باشد و هم علمي، ادامه داد: رسانه‌هاي بيگانه هر کاري مي‌کنند، که ما و جامعه را به سمت مقاصد خود، که از قضا باطل هم هستند، بکشانند و براي تحقق اين هدف نيز تمام تلاش خود را به کار مي‌گيرند، پس مي‌طلبد ما نير در معرفي برنامه‌ها و اهداف گام دوم انقلاب اسلامي کوشا باشيم و از هيچ تلاشي دريغ نکنيم.

مسئول دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان با بيان اينکه قرآن کريم يک رسانه قوي است، خاطرنشان کرد: متأسفانه نمره اساتيد در ايلام در کل کشور در خصوص فعاليت‌هاي رسانه‌اي، نمره خوبي نيست که بايد تلاش کرد اين نمره به بالاترين حد ممکن خود ارتقا يايد.

شايان ذکر است در اين مراسم افتتاحيه تمام رؤساي دانشگاه‌هاي استان و اعضاي کميته‌هاي شبکه حضور داشتند.