برگزاری مراسم غبارویی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام

برگزاري مراسم غبارويي و عطرافشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام

به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و با همکاري پايگاه مقاومت اداري کارکنان و همزمان با هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصيلي، مراسم غبارويي و عطرافشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، اعضاي هيأت رئيسه و جمعي از اساتيد و کارکنان بعد از نماز ظهر و عصر امروز برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه در جمع شرکت‌کنندگان در اين مراسم معنوي با بيان اينکه دفاع مقدس مظهر عزت و اقتدار ملت ايران در مواجهه با ابرقدرت‌هاي شرق و غرب است، يادآور شد رزمندگان اسلام که پرورش يافتگان مکتب اهل بيت عليهم‌السلام بودند با حداقل امکانات بر ارتش تا بن دندان مسلح بعثي غلبه کردند و مانع تحقق اهداف شوم دشمنان شدند.

حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي با بيان اينکه بايد در تحليل حقاقيق جنگ تحميلي در دام تحليل‌هاي نادرست دشمنان ملت ايران نيفتاد، تأکيد کرد، بهترين گزاره براي تحليل حماسه دفاع مقدس، تبيين دقيق مقام معظم رهبري است، آنجا که معظم له فرموده است:

?- يکي از زاويه‌ي آن چيزي است که از آن دفاع مي‌شود چون بحث دفاع مقدس است از چي دفاع مي‌کرديم ما؟

?- يکي از اين زاويه است که اين دفاع در مقابل چه کسي انجام مي‌گرفت، چه کسي هجوم کرده بود که لازم بود دفاع صورت بگيرد؟

?- زاويه‌ي سوم اين است که اين دفاع به وسيله‌ي چه کساني انجام گرفت؟

?- زاويه چهارم اين است که آثار و دستاوردهاي اين دفاع چه بود؟

معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه خواستار شناخت ارزش‌هاي دوران دفاع مقدس توسط دانشجويان شد و ابراز اميدواري کرد بستر لازم براي انتقال اين مفاهيم به نسل جوان فراهم گردد.