مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ایلام عنوان نمونه کشوری دانشگاه‌های سطح 3 کشور را کسب کرد

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ايلام عنوان مرکز بهداشت و درمان نمونه کشوري دانشگاه‌هاي سطح 3 را در ارزيابي عملکرد سال1401 کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در دومين گردهمايي مشترک مديران مراکز بهداشت و درمان و مراکز مشاوره و سبک زندگي دانشگاه‌هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري که در تاريخ 7 لغايت 10 شهريور ماه 1402 به ميزباني دانشگاه شهرکرد برگزار گرديد، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ايلام بر اساس ارزيابي سال 1401 دانشگاه‌هاي سطح 3 کشور،  عنوان نمونه کشوري را کسب کرد.

بنا به اين گزارش: سرکار خانم طيبه عطابيگي، رئيس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه ايلام با حضور در اين گردهمايي لوح و تنديس مرکز بهداشت و درمان نمونه کشوري را از جناب آقاي دکتر ابراهيم نعيمي، مديرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دريافت نمود.

.