خانه خلاق و نوآوری در دانشگاه ایلام راه‌اندازی می‌گردد

خانه خلاق و نوآوري در دانشگاه ايلام راه‌اندازي مي‌گردد

تفاهم نامه ايجاد خانه خلاق و نوآوري در دانشگاه ايلام در هفت ماده به امضاي دکتر احمدي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام، دکترمهري ورثياب مدير کل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌هاي شاهد و آقاي اسدي مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان ايلام رسيد.

به گزارش روابط عمومي، موضوع تفاهم نامه عبارت است از همکاري و تعاملات هم‌افزا در راستاي شکل‌گيري و توسعه زيست‌بوم نوآوري و فناوري در جامعه  هدف شامل اعضاي بنياد شهيد، ايثارگر و خانواده‌هاي محترم ايشان از طريق ايجاد زيرساخت‌هاي فيزيکي مورد نياز (اختصاص فضاي کاري و...)، ايجاد و شکل‌گيري استارتاپ‌ها و کسب و کار‌هاي نوين مبتني بر فناوري و نوآوري و شرکت‌هاي دانش بنيان، توسعه توانمندي اعضاء از طريق برنامه‌هاي محتوايي (برگزاري نشست‌هاي تخصصي، دوره‌هاي آموزشي، رويداد‌هاي ترويجي و ...) و استفاده از ظرفيت‌هاي موجود آموزشي، آزمايشگاهي و کارگاهي موجود در سطح دانشگاه ايلام با هدف توسعه خدمات فني و تخصصي يه استارتاپ‌ها، واحدها، موسسات فناور و شرکت‌هاي دانش بنيان با بنيانگذاران شاهد و ايثارگر مي‌باشد.