برگزاری نهمین نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه های منطقه 5 کشور

برگزاري نهمين  نشست مديران و کارشناسان روابط عمومي دانشگاه هاي منطقه 5 کشور

نهمين نشست مديران و کارشناسان روابط عمومي دانشگاه ها و پارک هاي علم و فناوري  منطقه 5 کشور؛ روز يک شنبه 96/4/11 در دانشگاه کردستان برگزار گرديد.

در اين نشست ابتدا آقاي فتاحي مدير روابط عمومي دانشگاه و دبير روابط عمومي دانشگاه ها و پارک هاي علم و فناوري منطقه 5 کشور در سخناني ضمن خوشامدگويي به مديران و کارشناسان حاضر در اين نشست از زحمات مدير روابط عمومي دانشگاه کردستان و همکاران ايشان به عنوان ميزبان اين نشست تشکر کرد و گفت درمدت 18ماه که دبيري منطقه به اينجانب محول شده است توانسته ايم با برنامه ريزي وتقويم ساليانه 9نشست رادردانشگاه هاوپارک هاي علم وفناوري منطقه5 برگزارنماييم ودراين نشست ها ،درراستاي  تقويت  دانش روابط عمومي همکارانمان ،کارگاه هاي مهمي برگزار گرديده است که به لطف خدا وبااستقبال خوب همکاران اين برنامه ها ادامه خواهدداشت. تا شاهد فعاليت بهتر روابط عمومي دانشگاه ها و پارک هاي علم و فناوري منطقه 5 کشور باشيم .

در ادامه اين نشست  آقاي دکتر حسيني مدير حوزه رياست دانشگاه کردستان در سخنان کوتاهي به اهميت جايگاه روابط عمومي و لزوم طراحي برنامه هاي جديد در اين حوزه پرداخت و سپس مديران و کارشناسان حاضر در اين نشست به بيان ديدگاه ها و نظرات خود پرداختند و در پايان کارگاه رسانه و روابط عمومي و اثر آن بر توسعه برگزار گرديد.