نشست مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه 5 کشور

نشست مديران اداري و پشتيباني دانشگاه هاي منطقه 5 کشور

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » سالن جلسات امور اداري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 12/09/93 ميزبان نشست مديران اداري و پشتيباني دانشگاه هاي منطقه 5 بود .

در اين نشست آقاي دکتر اکرامي مدير کل محترم امور اداري و پشتيباني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ، اعضاي کميسيون هاي مختلف و مديران محترم اداري و پشتيباني دانشگاه هاي ايلام، رازي کرمانشاه، کردستان، صنعتي کرمانشاه، آيت الله بروجردي بروجرد و دانشگاه لرستان به بحث و تبادل نظر و بررسي مشکلات پيشرو دراجراي قوانين و مقررات بويژه آيين نامه اجرايي اعضاي غيرهيأت علمي و نظرخواهي پيرامون تشکيل کارگروههاي مختلف مرتبط با امور اداري پرداخته شد و از اهداف اين گروه بندي به قرابت فرهنگي، اجتماعي و موقعيت جغرافيايي اشاره شد .

مدير اداري و پشتيباني دانشگاه بيان داشت: دراين نشست نظرخواهي پيرامون کميت و کيفيت کارگروه ها صورت گرفت که با مشورت 7 کارگروه جهت تبادل نظر و ايحاد وحدت رويه کاري مصوب و به شرح ذيل اعلام گرديد:

1- کارگروه کارگزيني غير هيأت علمي.

2- کارگروه کارگزيني هيأت علمي.

3- کارگروه تدارکات وخدمات عمومي.

4- کارگروه رفاه.

5- کارگروه پايان خدمت و بازنشستگي.

6- کارگروه بهداشت و سلامت.

7- کارگروه سامانه منابع انساني و هوشمند سازي

مهندس ملکي اظهار داشت: باتوجه به موقعيت جغرافيايي و مرکزيت کرمانشاه درمنطقه، دانشگاه رازي به عنوان دبيرخانه انتخاب گرديد، و در آغاز اين فعاليت ها دانشگاهها اعضاي منتخب کارگروه هاي تخصصي رابه دبيرخانه معرفي که دانشگاه ايلام نيز در تاريخ 16 آذر 1393 نسبت به معرفي اعضاي کارگروهها اقدام و اولين جلسه بحث و تبادل نظر مربوط به کارگروه کارگزيني غيرهيأت علمي، روزسه شنبه مورخ 9 دي 1393 دردانشگاه رازي با حضور مديران اداري و نمايندگان کارگروه فوق تشکيل خواهد شد.