همایش قابلیت های سرمایه گذاری در بازار سرمایه بورس در دانشگاه ایلام برگزار گردید

همايش قابليت هاي سرمايه گذاري در بازار سرمايه  بورس در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

با هماهنگي و برنامه ريزي گروه اقتصاد و با همکاري جهاد دانشگاهي ايلام، همايش قابليت هاي سرمايه گذاري در بازار سرمايه بورس در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با هماهنگي و برنامه ريزي گروه اقتصاد و با همکاري جهاد دانشگاهي ايلام و با هدف ارتقاي سواد مالي و مهارت افزايي در سرمايه گذاري؛ همايش قابليت هاي سرمايه گذاري در بازار سرمايه بورس با حضور دکتر صيدي سرپرست معاونت دانشجويي، دکتر رضازاده مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، دکتر شايان مدير گروه اقتصاد و جمع زيادي از دانشجويان و با تدريس دکتر ياسر فلاح مديرعامل شرکت خدمات بورس و دکتر عامري مقدم مدير آموزش کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در ابتداي اين همايش دکتر شايان مدير گروه اقتصاد دانشگاه ضمن خيرمقدم به حاضرين و مهمانان در اين همايش، توضيحاتي را درباره اهداف و روند برگزاري همايش ارائه داد.

سپس دکتر فلاح مديرعامل شرکت خدمات بورس، بازار سرمايه را در حال تنفس و بازاري زنده دانست و گفت: هرچند ممکن است در بورس با ريسک هايي مواجه باشيم اما در کنار ‏بازدهي بالاي بازار سرمايه در مقايسه با ساير بازار ها بايد درصدي از ريسک را پذيرا باشيم. ‏

دکتر فلاح افزود: هرچند بازار هاي سکه و ارز در سال گذشته بازدهي خوبي کسب کردند اما شاهد بوديم که در سال 98 شرايط ‏تغيير کرد و تنها بازار سرمايه بود که به راه خود ادامه داد. با اين حال و به رغم اينکه بورس دوران طلايي خود را تجربه مي ‏کند انتظار مي رود سرمايه گذاران با آموزش کافي، مطالعه و نگاه منطقي به اين بازار وارد شوند. ‏

شايان ذکر است دانشجويان و علاقمندان حاضر در اين همايش سئوالات خود را به تناسب مطرح کرده و مدرسين هم پاسخ هاي لازم را ارائه نمودند.