دانشگاه ایلام در فراخوان اسفندماه سال جاری 16 عضو هیأت علمی جذب می‌کند

دانشگاه ايلام در راستاي  تحقق برنامه ‌هاي دانشگاه، ارتقاي کيفيت خدمات آموزشي و به منظور تکميل کادر هيأت‌ علمي، در فراخوان اسفندماه سال جاري 16 عضو هيأت علمي جذب مي‌کند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد علي‌اکبري رئيس دانشگاه با اعلام اين خبر، اظهار داشت: در راستاي  تحقق برنامه ‌هاي دانشگاه، ارتقاي کيفيت خدمات آموزشي و به منظور تکميل کادر هيأت‌ علمي در دانشکده‌‌هاي علوم پايه، ادبيات و  علوم‌ انساني، پيرادامپزشکي، الهيات و معارف، فني و مهندسي و کشاورزي از طريق فراخوان عمومي مرکز جذب وزارت علوم در اسفند ماه سال جاري تعداد 15 نفر در رشته‌هاي تخصصي موردنياز جذب دانشگاه مي شوند.

رئيس دانشگاه، افزود: متقاضيان جذب هيأت‌ علمي در رشته‌هاي زيست شناسي (فيزيولوژي جانوري)، تربيت بدني و علوم ورزش (مديريت ورزشي - فقط زن)، زيست شناسي (بيوتکنولوژي)، شيمي (شيمي آلي - 2 نفر)، رياضي (رياضي مالي)، شيمي (شيمي تجزيه)، مرتع‌داري (شناسايي و اکولوژي مرتع)، علوم قرآن و حديث، فقه و مباني حقوق اسلامي، مهندسي نفت (همه گرايش‌ها)، مهندسي معماري، بهداشت مواد غذايي، دامپزشکي (بافت شناسي عمومي)، زبان و ادبيات انگليسي و حقوق (حقوق خصوصي) مي‌‌توانند با مراجعه به سامانه نور رضوي و ملاحظه شرايط عمومي و اختصاصي مورد نظر دانشگاه ايلام علاقمندي خود را اعلام نمايند.

دکتر علي‌اکبري ضمن استقبال از جذب اعضاي هيأت ‌علمي بومي در دانشگاه ايلام اظهار اميدواري کرد، که فارغ‌التحصيلان برجسته دانشگاه ‎هاي معتبر داخلي و خارجي و نخبگان و سرآمدان بومي بتوانند با احراز شرايط در کسوت هيأت‌ علمي در دانشگاه ايلام جذب گردند.

رئيس دانشگاه، خاطرنشان کرد: فرصت ثبت‌نام در سامانه نور رضوي از تاريخ 98/11/24 لغايت 98/12/06 مي‌باشد و بعد از آن مراحل بررسي پرونده‌‌هاي متقاضيان در هيأت اجرايي جذب و گروه‌هاي آموزشي آغاز مي ‌گردد.