اخبار کوتاه دانشگاه ایلام

حجت الاسلام دکتر غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه:  ثبت نام بيست و سومين جشن ازدواج دانشجويي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها آغاز گرديد. تاريخ مجاز عقد براي شرکت در اين مراسم از 97/01/01 الي 98/09/30 مي باشد.

دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري: در پنج سال اخير تعداد آزمايشگاه هاي دانشگاه از 60 به 90 افزايش يافته و آزمايشگاه هاي دانشکده هاي کشاورزي، پيرادامپزشکي و علوم پايه بعد از 40 سال بازسازي گرديد.

دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه: با هماهنگي و برنامه ريزي کانون قرآن و عترت، دوره آموزش صوت و لحن قرآن کريم ويژه دانشجويان با ارائه مدرک معتبر، روزهاي شنبه هر هفته در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد.

دکتر صيدي سرپرست معاونت دانشجويي دانشگاه: مسابقات بيست و دومين جشنواره ورزشي درون دانشگاهي در يازده رشته ويژه پسران و نه رشته ويژه دختران در حال برگزاري است.

دکتر عامر خيري رئيس گروه همکاري هاي علمي بين المللي دانشگا: در چند سال اخير دانشگاه ايلام موفق به انعقاد همکاري با 11 دانشگاه از سه کشور خارجي شده است.

دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي دانشگاه: آخرين مهلت پرداخت شهريه سراهاي دانشجويي، سه شنبه 1398/09/12 مي باشد.

در همايش ملي «بسيج، چهار دهه عزت و افتخار» که هفته گذشته  در محل تالار همايش هاي وزارت کشور در تهران برگزار گرديد، با اهداء لوحي از طرف سردار سليماني رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور از سرکار خانم دکتر زينب بيراوند کارشناس دانشگاه ايلام  بعنوان نخبه علمي بسيجي تقدير بعمل آمد.